In atentia operatorilor ce utilizeaza Aerodromul Clinceni !

In urma verificarii starii pistei, Aerodromul Clinceni se redeschide utilizarii, dar momentan pentru protejarea pistei NU se vor efectua ture de pista si se vor evita manevrarea aeronavelor cu o roata blocata (franata) sau franari la viteze mari.

Se va utiliza preponderent pista 06R – 24L.

Pana la prima cadere de precipiatii, Aerodromul Clinceni poate fi utilizat: Luni – Vineri in intervalul 9:30 – 17:00.

IMPORTANT: 

Având în vedere măsurile de prevenire și raspandire a coronavirusului SARS-CoV-2, va rog sa minimalizati prezenta in incinta aeroclubului, rezolvând pe cât posibil atât partea contractuala cât și plățile în mediul online, prin coordonare cu serviciul de contabilitate (0732015038 – IRINA)

În incinta AT București este obligatorie:

-purtarea mastii de protectie care acopera atat gura cat si nasul

-dezinfectarea mainilor la intrare

-verificarea temperaturii, care nu trebuie sa depaseasca 37,3 grade

-completarea unei declaratii pe proprie raspundere privind starea de sanatate.

NOTA: Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo sau datorita unor eventuale lucrari / interventii neprevazute la caile de rulaj sau la cele 2 piste, conform manualului de aerodrom si a reglementarilor in vigoare.

Operatorii au obligatia sa verifice daca detin contract de coordonare cu Aeroclubul Romaniei in vederea operarii pe Aerodromul Clinceni.

In afara programului enuntat, pista Aerodromului Clinceni poate fi folosita doar de cei ce detin acordul pentru desfasurarea activitatii de zbor. ​​

Aeroclubul Teritorial Bucuresti nu asigura zona de aterizare cu parasuta pe suprafata aerodromului.