In atentia operatorilor ce utilizeaza Aerodromul Clinceni !

Deoarece pistele aerodromului sunt în continuare inoperabile datorită cantității mari de precipitații din ultima perioadă, în cazurile urgente în care este necesară relocarea aeronavelor, vă rugăm contactați conducerea A.T. București!

PROGRAM:

MIERCURI – DUMINICĂ – 09:30 – 17:00

In afara programului, pista Aerodromului Clinceni poate fi folosita doar de cei ce detin acordul pentru desfasurarea activitatii de zbor și după verificarea în prealabil a stării pistei la numarul de telefon:

0732015037

IMPORTANT: 

Având în vedere măsurile de prevenire și raspandire a coronavirusului SARS-CoV-2, va rog sa minimalizati prezenta in incinta aeroclubului, rezolvând pe cât posibil atât partea contractuala cât și plățile în mediul online, prin coordonare cu serviciul de contabilitate (0732015038 – IRINA)

În incinta AT București este obligatorie:

-purtarea mastii de protectie care acopera atat gura cat si nasul

-dezinfectarea mainilor la intrare

-verificarea temperaturii, care nu trebuie sa depaseasca 37,3 grade

-completarea unei declaratii pe proprie raspundere privind starea de sanatate.

NOTA: Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo sau datorită unor eventuale lucrări / intervenții neprevăzute la căile de rulaj sau la cele 2 piste, conform manualului de aerodrom și a reglementrilor in vigoare.

Operatorii au obligatia sa verifice daca detin contract de coordonare cu Aeroclubul Romaniei in vederea operarii pe Aerodromul Clinceni.

Aeroclubul Teritorial Bucuresti nu asigura zona de aterizare cu parasuta pe suprafata aerodromului.